Despre noi, Telefoane Beclean

Povestea de succes Telefoane Beclean

Intro
Comunicarea s-a dovedit de-a lungul timpului a fi un proces indispensabil vietii noastre cotidiene, de rapiditatea caruia depinde, pana la urma, calitatea traiului nostru de zi cu zi. Telefoanele si accesoriile specifice nu aveau cum lipsi dintr-o astfel de ecuatie. Cu orientare spre noutate si eficienta, Telefoane Beclean le-a adunat pe toate intr-un modern centru, deschis publicului larg pe strada Liviu Rebreanu din localitatea Beclean, judetul Bistrita-Nasaud, la numarul 5.

Povestea noastra
Cum a pornit totul? Istoriile de succes au, de obicei, inceputuri simple. Asa a fost si cu Telefoane Beclean: o pasiune consolidata inca din adolescenta a evoluat in zece ani de experienta numai buni de concretizat intr-un magazin cunoscut si cautat pentru calitate, profesionalism, excelenta.
Despre noi
200 de telefoane noi, oricand in stoc, te asteapta mereu sa intri in universul comunicarii eficiente, unul din care tehnologia de inalta performanta nu are cum lipsi. Serviciile de reparatii, schimburi, decodari si deblocari vin sa completeze, la modul util, gama complexa de oferte avantajoase.

Valori
done Vrem sa fii informat corect
done Vrem sa fii multumit(a) de alegerea ta
done Vrem sa gasesti ce cauti
done Vrem sa te conectam cu tehnologia
done Vrem sa cumperi cu incredere de la noi
Cum facem?
De la cele mai noi si mai rapide smartphone-uri din Romania, achizitionate cu tot cu garantie direct de la furnizorii internationali, la oferte special concepute pentru a starni interes si a satisface exigente, pe toate le gasesti la magazinul de pe strada Liviu Rebreanu din Beclean, la numarul 5.

Telefoane comercializate
done iPhone
done Samsung
done LG
done Huawei
done BlackBerry
Servicii cu valoare
Avem echipa, avem valoare – se spune cand rezultatele vin ca o incununare a unui efort colectiv; insa la noi serviciile oferite sunt mai mult decat atat, caci vin la pachet cu un set de principii de capatai: sa fii corect informat, multumit, sa gasesti ceea ce cauti la un pret bun si corect.
done Doar produse originale
done Oferim garantie internationala
» Vezi servicii
Parte din viata ta
Fiecare client e o istorie de trairi si experiente ce ne-a ales pe noi ca mijloc de manifestare. Faptul ca a comunicat mai usor si mai bine prin intermediul nostru ne face parte integranta din viata fiecarui cumparator, iar asta ne responsabilizeaza si ne onoreaza, deopotriva.
done Ne straduim sa ai o experienta unica
done Te sfatuim corect, in functie de cerinte
done Mereu deschisi la sugestiile clentilor
done Ai profesinistii in echipa ta
done Suntem parteneri de cursa lunga
Increderea e totul
Se spune ca in viata nu exista certitudini; noi, insa, venim cu una: garantia ca increderea pe care ne-o acorzi cumparand de la noi se converteste in cel mai bun si cel mai valoros produs de pe piata. Multumirea clientului e succesul nostru, iar pentu asta vom muta si muntii din loc, daca e nevoie.
done Cel mai bun raport calitate / pret
done Avem oferte inteligente zilnic
done Mereu rasplatim clientii fideli
Ce poti face la noi, cu telefonul?
Il vinzi, cumperi, repari, schimbi vechiul cu noul si platesti doar diferenta de pret, il decodezi daca e blocat in retea, recuperezi iCloud / iPhone pe baza documentelor originale; pentru asta, iti oferim servicii de intocmire a dosarului si inaintarea documentatiei spre Apple SUA in vederea deblocarii.
» Vezi oferte
Apelati 0757-938-976